text 1-92

  Predstavljamo naš novi, još učinkovitiji serum za tijelo protiv starenja

  BIOEFFECT predstavlja novi i poboljšani EGF serum za tijelo, upravo u vrijeme kada se prepuštamo ljetnom suncu i izlažemo svoju kožu.

  Novi EGF serum za tijelo sadrži poboljšanu formulaciju inspiriranu našim popularnim Body Intensive serumom, koji više ne proizvodimo. Novi serum, sada u pakiranju od 120 ml, sadrži veću koncentraciju našeg prepoznatljivog obnavljajućeg proteina EGF-a dobivenog iz ječma.

   

  Formula ne sadrži ulja tako da ne ostavlja masne tragove. Dizajnirana je samo za kožu tijela koja je deblja od one na licu. Stoga se proizvod lako razmazuje i upija u kožu te ne ostavlja tragove na odjeći. Kožu čini svilenkasto mekom i pruža joj blistav izgled.

   

  U ispitivanju*, gdje smo dobili mišljenje o proizvodu, sudionici su koristili EGF serum za tijelo četiri tjedna.

   

  100% njih slaže se da je njihova koža duboko hidratizirana i nahranjena.

  100% njih slaže se da je njihova koža vidljivo i osjetno mekša i glađa.

  92% njih slaže se da je serum uklonio vidljiva područja suhe i tvrde kože.

  85% njih slaže se da im se koža primjetno poboljšala.

   

  *U ispitivanju mišljenja o proizvodi sudjelovalo je 25 osoba koji su BIOEFFECT EGF serum za tijelo koristili četiri tjedna.

   

  Oživljujući serum za tijelo protiv starenja pruža dugotrajnu hidrataciju i osjetno glađu i čvršću kožu sa samo osam čistih i sigurnih sastojaka. Čista formulacija ne sadrži mirise, silikone, alkohol ili parabene.

   

  Glavni sastojci:

  • EGF ječma snažan je sastojak koji pomaže koži u proizvodnji prirodnog kolagena i smanjuje pojavu bora i finih linija. Ključna je komponenta hidratacije kože jer pomaže u proizvodnji hijaluronske kiseline koja održava kožu hidratiziranom mnogo dulje. EGF dobiven iz ječma čini proizvode BIOEFFECT jedinstvenim i učinkovitim.
  • Hijaluronska kiselina ima nevjerojatne regeneracijske sposobnosti, može povećati hidrataciju kože, umiriti je i zaštititi od isušivanja. Savršena je za hidrataciju bilo kojeg tipa kože jer može držati do 1000 puta veću težinu vode u odnosu na vlastitu težinu.
  • Ekstrakt sjemenki ječma sadrži prirodne proteine ​​ječma koji hrane i regeneriraju kožu te poboljšavaju njezinu teksturu.
  • Glicerin je snažno hidratantno sredstvo koje vlaži i hrani kožu te čini njezinu površinu glatkom i mekom.

   

   

  Samo na ograničeno vrijeme! Uz kupnju novog EGF Body seruma za tijelo dobivate na poklon jastučić za piling od lufe. Koristite ga za pripremu kože za nanošenje seruma protiv starenja i na taj način osigurajte najbolju učinkovitost proizvoda.

   

   

  Kolačići za analizu
  Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
  Kolačići za društvene mreže
  Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
  Kolačići za komunikaciju na web mjestu
  Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
  Oglašavanje kolačića
  Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
  Što su kolačići?
  Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima