BIOEFFECT EGF SERUM LIMITED EDITION
BIOEFFECT EGF SERUM LIMITED EDITION
BIOEFFECT EGF SERUM LIMITED EDITION
BIOEFFECT EGF SERUM LIMITED EDITION

Proslavljajući 10. obljetnicu BIOEFFECT-a i našeg najprodavanijeg EGF seruma, na tržište smo lansirali ekskluzivnu limitiranu seriju od 50 ml s dvostrukom koncentracijom EGF-a. BIOEFFECT je udružio svoje snage s poznatom islandskom umjetnicom Hrafnhildurom Arnardottirom koja djeluje pod umjetničkim imenom Shoplifter, a koja je za ovu priliku stvorila jedinstven umjetnički proizvod. Pred vama je vrhunski kolekcionarski komad koji se sastoji od jedinstveno dizajnirane bočice smještene u skulpturi nadahnutoj prirodom. EGF Serum se time podigao na višu razinu na kojoj se susreću umjetnost i znanost.

 

U ČEMU JE GOVOR

Bioeffect EGF Serum Limited Edition je u usporedbi s klasičnim serumom tri puta većeg sadržaja te sadrži dvostruko veću koncentraciju EGF-a. EGF je proizveden iz našeg patentiranog crnog ječma. Zrno crnog ječma nema ljusku, što olakšava njegovo izlučivanje te se odražava u čišćem i jačem sastojku. Naš ječam raste u plodnom vulkanskom tlu, zalijevamo ga čistom islandskom vodom obogaćenom hranjivim tvarima, dok staklenike zagrijavamo geotermalnom energijom.

 

 

KAKO DJELUJE

EGF Serum Limited Edition dvostruko je snažniji od originalnog EGF seruma. Značajno smanjuje pojavu sitnih linija i bora, povećava debljinu i gustoću kože te vraća njen sjaj i mladolik izgled. EGF ( Epidermal Growth Factor) je protein koji je prirodno prisutan u našoj koži. Potiče proizvodnju kolagena i elastina te održava zdrav, čvrst i mladolik izgled kože. EGF Serum Limited Edition sadrži samo 7 sastojaka, ne sadrži mirise, alkohol i ulja.

 

KAKO IZGLEDA

EGF Serum Limited Edition dolazi u jedinstvenoj kvalitetnoj premium bočici prelijevajućih boja. U tvrdo staklo je urezana kapljica koja stvara refrakciju svjetla i refleksije, naglašavajući oblik kapljice i serum u njoj. Boca je smještena u skulpturi koju je prvotno izradila Shoplifter iz gline, a za Limited Edition napravili smo je od crne hladno lijevane smole. Predstavlja elemente islandske prirode – opsidijanski kamen, naše prirodno vulkansko staklo, a crna boja predstavlja naš jedinstveni ječam, naše crne pješčane plaže i polja lave.

 

KOME JE NAMIJENJEN

Svim obožavateljicama EGF seruma. Za one koje traže zaista jak serum koji daje stvarne, vidljive rezultate - za one koje žele ublažiti pojavu sitnih linija i bora ili ih spriječiti da se uopće pojave i u potpunosti revitalizirati vašu kožu i vratiti joj mladolik sjaj.

 

KAKO GA KORISTITI

Kada je riječ o BIOEFFECT-u vrijedi pravilo: manje je više. Nanesite 2 – 4 kapi na čisto lice i vrat svako jutro i večer.

 

 

SASTOJCI

GLYCERIN, WATER (AQUA), SODIUM HYALURONATE, TROMETHAMINE, SODIUM CHLORIDE, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima