Bioeffect Egf Serum - Njime oduševljeni i u Los Angelesu

 Prvo kliničko istraživanje BIOEFFECT EGF seruma obavio je dr. Ronald L. Moy, predsjednik Američke akademije za dermatologiju i predavač na Geffnovi medicinskoj školi Sveučilišta Kaliforniji.

 Njegove tvrdnje ukazuju na to da njega ovim serumom vidljivo ublažuje bore i fine linije, poboljšava i pomlađuje teksturu i tonus kože, znatno sužava pore i općenito obnavalja kožu.


"To su najbolji rezultati koje sam vidio u trideset godina rada", komentira svoje tvrdnje priznati američki dermatolog. Dr. Moy je serum EGF testirao u svojoj klinici u Los Angelesu na ženama od 39 do 75 godina starosti. Sve testirane žene izjavile su da su nakon korištenja primijetile vidljivo poboljšanje. Nakon dvomjesečnog korištenja seruma bore su se ublažile za 44%, tekstura kože se je poboljšala za 58%, pore su se suzile za 42%, a također je utvrdio i pigmentaciju poboljšanu za 42%.

"Serum EGF je zapanjujuć proizvod za pomlađivanje i glađenje kože. Čak mislim da je ozbiljan konkurent nekim zahvatima koje u dermatologiji koristimo za pomlađivanje kože", dodaje dr. Moy.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima