Bioeffect, znanstveno dokazani učinci pomlađivanja

Nedavna nezavisna znanstvena studija koju je vodila Dr. Martina Kerscher, profesorica kozmetičkih znanosti na Sveučilištu u Hamburgu, pokazuje jasne i jake učinke pomlađivanja islandske kozmetičke senzacije za pomlađivanje kože BIOEFFECT EGF SERUM.

 Dr. Kerscher predstavila je rezultate istraživanja na 12. Anti-Aging Medicine World kongresu u Monacu početkom travnja.


Znatni učinci na dubinu bora, debljinu kože i njezinu gustoću

Rezultati studije pokazuju da se dubina bora znatno smanjila u usporedbi s početkom korištenja BIOEFFECT EGF SERUM-a u razdoblju 2 mjeseca. Štoviše, debljina kože povećala se za više od 60%, a gustoća kože za više od 30%, u usporedbi s početnim stanjem.

Studija na pola lica

Znanstvena podloga za istraživanje bila je unikatno i optimalno zasnovana s ciljem da odgovori na pitanje može li nanos staničnih aktivatora na površinu kože pokrenuti promjene povezane sa staranjem kože. Sve žene koje su sudjelovale u istraživanju nanosile su BIOEFFECT EGF SERUM na pola lica. Na drugu polovicu lica nanijele su identičan produkt, ali bez EGF staničnih aktivatora.


Kako bi se dodatno isključila mogućnost predviđanja rezultata istraživanja, ni žene koje su sudjelovale u istraživanju, ni znanstvenici odgovorni za mjerenje, nisu znali na koju je stranu lica bio apliciran
BIOEFFECT EGFSERUM, a na koju nije.

 

30 žena i 8 tjedana

30 žena koje su sudjelovale u istraživanju 8 tjedana dvaput dnevno su nanosile serum.

Učinkovitost je bila bilježena fotografiranjem te biofizičkim mjerenjima koja su ocjenjivala topografiju, debljinu i gustoću kože.

 

Povećana elastičnost, mekoća i sjaj kože

Iz perspektive korisnica koje su sudjelovale u istraživanjima, serum koji je sadržavao EGF u usporedbi sa serumom koji ga nije sadržavao rezultirao je povećanjem osobnog zadovoljstva. Žene su izjavile da su primijetile veliku razliku u elastičnosti, mekoći i sjaju kože na polovici lica koja je bila njegovana serumom koji je sadržavao EGF stanične aktivatore.

Dnevni nanos BIOEFFECT EGF SERUM-a ima znatne učinke na gustoću i debljinu kože.

 

“Zaista oduševljena rezultatima”

“Danas je zahvaljujući modernoj biotehnologiji stanične aktivatore EGF, koji su inače prisutni u našoj koži, moguće dobiti iz biljke ječma.
Zaista sam oduševljena rezultatima studije koji jasno pokazuju da nanošenje biljno proizvedenog čovjeku jednakog EGF-a na kožu značajno utječe na gustoću i debljinu kože te dubinu bora nakon samo 8 tjedana upotrebe,'' kaže dr. Kerscher.

 

''Njega koja zaista djeluje!''

Ovi iznimni rezultati podudaraju se s iskustvom tisuća korisnica BIOEFFECT-a po cijelom svijetu. Utemeljen na 10-godišnjim istraživanja, Islandski brand BIOEFFECT u samo nekoliko godina nakon svog dolaska na međunarodna tržišta u 2011. godini, uspio se proširiti 'usmenom predajom' zadovoljnih korisnika. Obožavatelji BIOEFFECT proizvoda brand obično opisuju kao 'kozmetika koja zaista djeluje'.

 

 

O dr. Martini Kerscher

Profesorica Martina Kerscher svjetski je priznata stručnjakinja na području dermatologije i kozmetičkih znanosti. Kao stručnjakinja specijalizirana za estetsku dermatologiju, od 2000. g. voditeljica je Odjela za kozmetičke znanosti na Sveučilištu u Hamburgu. Dr. Kerscher autorica je brojnih knjiga i članaka o napretku dermatologije i kozmetičke znanosti te suurednica publikacije der Deutschen Dermatologischen Gesellschaft (JDDG)“ and „Der Hautarzt“.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima