Biotehnologija, ljepota i vulkanska snaga

Biotehnologija, obnovljivi geotermalni izvori i vrhunska kozmetika za njegu kože zvuče kao neobična formula za uspjeh.

Ali islandska tvrtka Bioeffect sa svojom kozmetikom BIOEFFECT za proizvodnju kvalitetnih proizvoda za njegu kože objedinjuje inovativnost biotehnologije s trajnim pristupom i upotrebom geotermalne energije. Upravo se je njihov jedinstven pristup pokazao kao prava formula za uspjeh.

Dio imena BIOEFFECT je prefiks BIO koji predstavlja biotehnologiju. Za proizvodnju staničnih aktivatora u biljkama ječma, koje sadrže svi proizvodi BIOEFFECT, koriste se najnapredniji postupci biotehnologije. Stanični aktivatori su proteini koji su dio prirodnog procesa obnavljanja kože te se brinu za zdrav i sjajan izgled kože.

Biotehnološki patent koji se koristi za njihovu proizvodnju u početku je korišten samo u svrhu istraživanja izvornih stanica, koje je provela islandska biotehnička tvrtka ORF Genetics. S pojavom prilike za razvoj kozmetičke linije rodio se brand BIOEFFECT. Još uvijek ostaje vjeran biotehnološkom i medicinskom razvoju te napretku. Među više od 40 zaposlenih u tim islandskim laboratorijima, 9 je doktora znanosti koji surađuju sa sveučilištima i znanstvenim institutima na području biotehnologije po cijelom svijetu.


Osim pionirstva na području biotehnološke industrije, jedinstvenost robne marke BIOEFFECT aktualna je u „vrućoj temi“ koja je također karakteristična za Island - u trajnom razvitku obnovljivih geotermalnih izvora. Pomoću vulkanske topline, duboko ispod površine vulkanskog Islanda, Islanđani pokrivaju čak 66% potreba za energijom na cijelom otoku. BIOEFFECT iskorištava taj jedinstven izvor energije za rast biljaka ječma u geotermalnim staklenicima veličine 2000 m2 u samom srcu Islanda.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima