Zelena proizvodnja

 

Iza razvoja iznimnih proizvoda kozmetike BIOEFFECT stoji proizvodnja, prijateljska prema okolišu. Ječam, iz kojeg proizvedu epidermalne faktore rasti (EGF), proizveden je na Islandu te raste u posebnim staklenicima s minimalnim otiskom CO2, a za njihovo djelovanje koriste obnovljivu geotermalnu energiju i čistu izvorsku vodu.

 

Ova patentirana proizvodnja koju je razvila tvrtka ORF Genetics zaobišla je tradicionalnu proizvodnju u bakterijskim i životinjskim staničnim kulturama te tako omogućila uporabu čistijih i stabilnijih aktivatora u kozmetičkim pripravcima.

 

BIOEFFECT svojim kozmetičkim proizvodima postavlja nove standarde u kozmetičkoj proizvodnji i zelenoj tehnologiji.

  

 

Vrijednosti tvrtke Bioeffect ogledaju se u njihovim proizvodima koji su učinkovitiji, sigurniji i čišći. To su temelji na kojima tvrtka gradi svoj cjelovit razvoj proizvoda i marketing. Oblikovanje proizvoda ima samo jednu glavnu svrhu – podupiranje i održavanje prirodne aktivnosti staničnih aktivatora.
 

Kozmetika BIOEFFECT tako sadrži malo sastojaka, ne sadrži konzervanse, boje, mirise ni alergene i nije testirana na životinjama. Pogodna je za sve tipove kože.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima