Naše oči odražavaju brzi tempo našeg života – tijekom dana neprestano su aktivne: trepću, smiju se, mršte se, čitaju, zure u telefon i još mnogo toga. Baš kao što trebamo brinuti o svom vidu, vjerujemo da koža oko očiju zaslužuje malo maženja.

Jeste li već primijetili prve znakove starenja kože? Fine linije? Približavate li se 30. godinama? Jeste li već u zrelim godinama? Biste li željeli kozmetiku koja zaista djeluje? Već samo jedan DA dovoljan je razlog da probate kozmetiku Bioeffect!

BIOEFFECT EGF - Predavanje sa dr. Bjornom Orvarjem

U suradnji s Udruženjem kozmetičara Republike Hrvatske upoznali smo novitete kozmetike BIOEFFECT i susreli se se sa suosnivačem tvrtke dr. Björnom Örvarjem.

 Nedaleko od glavnog grada Islanda, u prostranoj i naseljenoj pokrajini koju su stvorili vulkani, nalazi se staklenik, koji je topao dom tisućama stabalaca ječma. Pod budnim okom znanstvenika i rukama brižnih kao u poljoprivrednika, u stakleniku kliju sjemena dok se ne pretvore u odrasle klase. Iz njih se dobivaju dragocijeni sastojci koji održavaju mladost.

Nedavna nezavisna znanstvena studija koju je vodila Dr. Martina Kerscher, profesorica kozmetičkih znanosti na Sveučilištu u Hamburgu, pokazuje jasne i jake učinke pomlađivanja islandske kozmetičke senzacije za pomlađivanje kože BIOEFFECT EGF SERUM.

 Prvo kliničko istraživanje BIOEFFECT EGF seruma obavio je dr. Ronald L. Moy, predsjednik Američke akademije za dermatologiju i predavač na Geffnovi medicinskoj školi Sveučilišta Kaliforniji.

Biotehnologija, obnovljivi geotermalni izvori i vrhunska kozmetika za njegu kože zvuče kao neobična formula za uspjeh.

 BIOEFFECT je dobitnik brojnih međunarodnih nagrada.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima