• Stranica
  • 1
  • 2
16.10.2022 13:01

Za ovogodišnje blagdanske setove, BIOEFFECT je naručio islandsku umjetnicu Kristjanu S. Williams da izradi jedinstveno umjetničko djelo koje prekrasno zamata svaku od luksuznih poklon kutija za 2022. godinu.

EGF Power Cream proizvod nova je snaga u borbi protiv starenja.

03.09.2021 14:56

S ponosom predstavljamo novu snagu u borbi protiv starenja: BIOEFFECT EGF Power Cream.

 

Sunce prži, svi su pohrlili na plaže, a iz ormara smo izvadili ljetnu odjeću. Ovo je savršeno vrijeme da vam predstavimo naš novi i preoblikovani - BIOEFFECT Body serum za tijelo savršen dodatak našoj ljetnoj njezi kože. Oblikovan je po uzoru našeg nagrađivanog EGF Body Intensive seruma i pruža izuzetne rezultate za kožu tijela.

BIOEFFECT predstavlja novi i poboljšani EGF serum za tijelo, upravo u vrijeme kada se prepuštamo ljetnom suncu i izlažemo svoju kožu.

Naše oči odražavaju brzi tempo našeg života – tijekom dana neprestano su aktivne: trepću, smiju se, mršte se, čitaju, zure u telefon i još mnogo toga. Baš kao što trebamo brinuti o svom vidu, vjerujemo da koža oko očiju zaslužuje malo maženja.

Jeste li već primijetili prve znakove starenja kože? Fine linije? Približavate li se 30. godinama? Jeste li već u zrelim godinama? Biste li željeli kozmetiku koja zaista djeluje? Već samo jedan DA dovoljan je razlog da probate kozmetiku Bioeffect!

BIOEFFECT EGF - Predavanje sa dr. Bjornom Orvarjem

U suradnji s Udruženjem kozmetičara Republike Hrvatske upoznali smo novitete kozmetike BIOEFFECT i susreli se se sa suosnivačem tvrtke dr. Björnom Örvarjem.

 Nedaleko od glavnog grada Islanda, u prostranoj i naseljenoj pokrajini koju su stvorili vulkani, nalazi se staklenik, koji je topao dom tisućama stabalaca ječma. Pod budnim okom znanstvenika i rukama brižnih kao u poljoprivrednika, u stakleniku kliju sjemena dok se ne pretvore u odrasle klase. Iz njih se dobivaju dragocijeni sastojci koji održavaju mladost.

Nedavna nezavisna znanstvena studija koju je vodila Dr. Martina Kerscher, profesorica kozmetičkih znanosti na Sveučilištu u Hamburgu, pokazuje jasne i jake učinke pomlađivanja islandske kozmetičke senzacije za pomlađivanje kože BIOEFFECT EGF SERUM.

  • Stranica
  • 1
  • 2
Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima