• Stranica
  • 1
  • 2
04.11.2021 18:06

Ove godine naši blagdanski poklon setovi umotani su u prekrasan omot ukrašen jedinstvenim umjetničkim djelom priznatog umjetnika Jamesa Merryja.

16.09.2021 15:26

EGF Power Cream proizvod nova je snaga u borbi protiv starenja.

03.09.2021 14:56

S ponosom predstavljamo novu snagu u borbi protiv starenja: BIOEFFECT EGF Power Cream.

 

Sunce prži, svi su pohrlili na plaže, a iz ormara smo izvadili ljetnu odjeću. Ovo je savršeno vrijeme da vam predstavimo naš novi i preoblikovani - BIOEFFECT Body serum za tijelo savršen dodatak našoj ljetnoj njezi kože. Oblikovan je po uzoru našeg nagrađivanog EGF Body Intensive seruma i pruža izuzetne rezultate za kožu tijela.

BIOEFFECT predstavlja novi i poboljšani EGF serum za tijelo, upravo u vrijeme kada se prepuštamo ljetnom suncu i izlažemo svoju kožu.

Naše oči odražavaju brzi tempo našeg života – tijekom dana neprestano su aktivne: trepću, smiju se, mršte se, čitaju, zure u telefon i još mnogo toga. Baš kao što trebamo brinuti o svom vidu, vjerujemo da koža oko očiju zaslužuje malo maženja.

Jeste li već primijetili prve znakove starenja kože? Fine linije? Približavate li se 30. godinama? Jeste li već u zrelim godinama? Biste li željeli kozmetiku koja zaista djeluje? Već samo jedan DA dovoljan je razlog da probate kozmetiku Bioeffect!

BIOEFFECT EGF - Predavanje sa dr. Bjornom Orvarjem

U suradnji s Udruženjem kozmetičara Republike Hrvatske upoznali smo novitete kozmetike BIOEFFECT i susreli se se sa suosnivačem tvrtke dr. Björnom Örvarjem.

 Nedaleko od glavnog grada Islanda, u prostranoj i naseljenoj pokrajini koju su stvorili vulkani, nalazi se staklenik, koji je topao dom tisućama stabalaca ječma. Pod budnim okom znanstvenika i rukama brižnih kao u poljoprivrednika, u stakleniku kliju sjemena dok se ne pretvore u odrasle klase. Iz njih se dobivaju dragocijeni sastojci koji održavaju mladost.

Nedavna nezavisna znanstvena studija koju je vodila Dr. Martina Kerscher, profesorica kozmetičkih znanosti na Sveučilištu u Hamburgu, pokazuje jasne i jake učinke pomlađivanja islandske kozmetičke senzacije za pomlađivanje kože BIOEFFECT EGF SERUM.

  • Stranica
  • 1
  • 2
Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima