text 1-92

  BIOEFFECT

  Jeste li već primijetili prve znakove starenja kože? Fine linije? Približavate li se 30. godinama? Jeste li već u zrelim godinama? Biste li željeli kozmetiku koja zaista djeluje? Već samo jedan DA dovoljan je razlog da probate kozmetiku Bioeffect!

   

  Bioeffect je revolucionarna kozmetika pomlađivanja iz Islanda koja klinički djeluje na smanjenje bora i na pomlađivanje kože.  Ujedinjuje jedinstvene proizvode koji prvi među kozmetičkim proizvodima sadrže stanične aktivatore uzgajane u biljkama. Stanični aktivatori rasta (EGF – Epidermal Growth Factor) su proteini koji su nužno potrebni u biologiji ljudske kože jer služe biološkoj ulozi povećanja aktivacije i obnove stanica, što se očituje u pomlađenom i obnovljenom prirodnom sjaju kože. Godine 1986. za otkriće faktora rasta EGF nagrađeno je Nobelovom nagradom za medicinu.

   

  Nadahnuće za razvoj proizvoda BIOEFFECT dolazi iz medicinskih istraživanja, a razvijaju ih i biokemičari u tijesnoj suradnji s vodećim svjetskim dermatolozima.

   

  BIOEFFECT EGF SERUM

   

  Prvi svjetski poznati Bioeffect EGF Serum poboljšava izgled i ten kože, vlaži je i popravlja učinke starenja kože te stvara osjećaj opuštenosti i ljepote. Već nakon četiri tjedna redovite uporabe, samo dvije do četiri kapi dnevno, vidi se očito poboljšanje stanja kože, koja postaje glatka i sjajna, a bore i fine linije manje su izražajne. Primjeran je za sve tipove kože. Sadrži samo 7 sastojaka te ne sadrži konzervanse, mirise i ulja. Jedna bočica seruma dovoljna je za 2-3 mjeseca!

   

  Kliničko dokazani učinci pomlađivanja

   

  Učinkovitost seruma istražila je i dr. Martina Kerscher, svjetski priznata stručnjakinja za dermatologiju i kozmetičku znanost. Fotografiranjem i biofizičkim mjerenjima pratila je 30 žena koje su 8 tjedana dva puta dnevno nanosile serum. Studija je pokazala da se debljina kože povećala za više od 60%, a gustoća kože za više od 30% u usporedbi s početnim stanjem. Rezultati su je zaista impresionirali: “Zaista sam oduševljena rezultatima studije jer jasno dokazuje koliko snažan anti-age učinak EGF ima na gustoću i elastičnost kože te na dubinu bora i finih linija i to samo u 8 tjedana upotrebe.

   

  U liniji kozmetike Bioeffect, pored seruma Bioeffect Egf Serum, tu su još i proizvodi za njegu kože, lica i tijela.

   

      

  Povezane vijesti

  U prostranoj i naseljenoj pokrajini, koju su stvorili vulkani, nalazi se staklenik koji je topao dom tisućama stabalaca ječma.

   Nedaleko od glavnog grada Islanda, u prostranoj i naseljenoj pokrajini koju su stvorili vulkani, nalazi se staklenik, koji je topao dom tisućama stabalaca ječma. Pod budnim okom znanstvenika i rukama brižnih kao u poljoprivrednika, u stakleniku kliju sjemena dok se ne pretvore u odrasle klase. Iz njih se dobivaju dragocijeni sastojci koji održavaju mladost.

  Znanstvena studija označava prekretnicu u istraživanjima na području pomlađivanja kože rezultatima koje daje BIOEFFECT EGF SERUM.

  Nedavna nezavisna znanstvena studija koju je vodila Dr. Martina Kerscher, profesorica kozmetičkih znanosti na Sveučilištu u Hamburgu, pokazuje jasne i jake učinke pomlađivanja islandske kozmetičke senzacije za pomlađivanje kože BIOEFFECT EGF SERUM.

  BIOEFFECT EGF - Predavanje sa dr. Bjornom Orvarjem
  U suradnji s Udruženjem kozmetičara Republike Hrvatske upoznali smo novitete kozmetike BIOEFFECT i susreli se sa suosnivačem tvrtke dr. Björnom Örvarjem.

  U suradnji s Udruženjem kozmetičara Republike Hrvatske upoznali smo novitete kozmetike BIOEFFECT i susreli se se sa suosnivačem tvrtke dr. Björnom Örvarjem.

  Kolačići za analizu
  Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
  Kolačići za društvene mreže
  Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
  Kolačići za komunikaciju na web mjestu
  Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
  Oglašavanje kolačića
  Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
  Što su kolačići?
  Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima