BIOEFFECT – Vrhunsko dostignuće znanosti u području anti-age kozmetike

 

Dosta vam je obećanja o vječnoj mladosti i ljepšoj koži? Onda isprobajte kozmetiku BIOEFFECT. Već nakon prve noći primijetit ćete da je vaša koža vlažnija, sjajnija, mekanija. Samo četiri kapi seruma koji ne obećava, nego donosi iznimne rezultate, dovoljne su da biste primijetili razliku na koži.

 

Kozmetički proizvodi BIOEFFECT plod su istraživanja dužih od desetljeća islandske tvrtke ORF GENETICS koja se prvenstveno bavi  molekularnom biologijom. Njezina tvrtka kći BIOEFFECT trenutačno je jedina tvrtka na svijetu koja dobiva epidermalne faktore rasta (EGF) iz biljke, a ne iz bakterijskih i životinjskih stanica. Kopija ljudskog EGF-a proizvedena je u zrnu ječma, koji raste u vulkanskoj zemlji te je zalijevan čistom izvorskom vodom u najsuvremenijim staklenicima na Islandu.

 

Bioeffect mijenja pravila igre: najnaprednija znanost za lijepu kožu

 

Mi nismo kao drugi proizvođači kozmetike. Bioeffect su osnovali znanstvenici koji su potrošili deset godina na razvitak tehnologije koja omogućuje proizvodnju revolucionarnog proizvoda. Naši standardi iznimno su visoki. Baš zbog toga tražili smo drugačiji način provjeravanja i dokazivanja učinkovitosti naše linije za njegu kože. Njezinu učinkovitost u nezavisnim kliničkim istraživanjima dokazali su svjetski poznati dr. Ronald Moy te profesorica, dermatologinja i stručnjakinja za estetsku kirurgiju dr. Martina Kerscher.

 

EGF in njegova vloga v kozmetiki Bioeffect

 

Koliko je bitno bilo otkriće uloge epidermalnog faktora rasta (EGF) potvrđuje podatak da su za nju 1986. godine podijelili Nobelovu nagradu za medicinu.

 

Nagradu su tako dodijelili ekipi znanstvenika za otkriće bjelančevine koja je bitna za zdravlje ljudske kože – to je stanični aktivator koji su imenovali epidermalni faktor rasta (EGF). Bio je to bitan korak za medicinu jer su na temelju tog otkrića počela istraživanja uloge brojnih drugih staničnih aktivatora u tijelu i mogućnosti za njihovu upotrebu u medicinske svrhe.

 

Epidermalni faktor rasta kasnije je pokrenuo revoluciju u kozmetici pomlađivanja. Naime, kad je utvrđeno da bi EGF mogao liječiti ne samo ožiljke na koži nego i osvježiti i pomladiti kožu, tvrtka je odlučila koristiti ga u kozmetičke svrhe.

 

Naime, EGF-om je moguće pokrenuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. Zašto? Jer je EGF protein koji je jednak onome što ga imaju naše stanice, međutim s godinama se njegova količina smanjuje i upravo njegov nedostatak vodi starenju kože. Ako koži dodajemo njen vlastiti EGF, koža ga prepoznaje te se odaziva povećanom proizvodnjom kolagena i elastina, što rezultira mladolikom kožom. EGF aktivator rasta je, naime, onaj koji brine za obnovu stanica.

 

 

Nadahnuće za razvoj proizvoda BIOEFFECT dolazi iz medicinskih istraživanja, a razvijaju ih i biokemičari u tijesnoj suradnji s vodećim svjetskim dermatolozima.

   

 

Prvo kliničko istraživanje BIOEFFECT EGF seruma obavio je dr. Ronald L. Moy, predsjednik Američke akademije za dermatologiju i predavač na Geffnovi medicinskoj školi Sveučilišta Kaliforniji. Njegove tvrdnje ukazuju na to da njega ovim serumom vidljivo ublažuje bore i fine linije, poboljšava i pomlađuje teksturu i tonus kože, znatno sužava pore i općenito obnavalja kožu. "To su najbolji rezultati koje sam vidio u trideset godina rada", komentira svoje tvrdnje priznati američki dermatolog. 

 

Dr. Martina Kersher duplim je placebo testom na polovici lica dokazala da se koža u dva mjeseca upotrebe Bioeffect EGF Seruma dva puta dnevno zadeblja za više od 60% i zgusne za 30%

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima