text 1-92

  -20%
  Hydration Heroes Set - Heroji hidratacije
  Stara cijena s PDV:
  698,00 kn
  Akcijska cijena s PDV:
  558,40 kn

  Upoznajte naše poklon setove

  04.11.2021 18:06

  Ove godine naši blagdanski poklon setovi umotani su u prekrasan omot ukrašen jedinstvenim umjetničkim djelom priznatog umjetnika Jamesa Merryja.

  James Merry je vizualni umjetnik iz Gloucestershirea u Velikoj Britaniji. Više od desetljeća njegovo je sjedište na Islandu, gdje radi u malom studiju u blizini Hafravatna, slikovitog jezera petnaest minuta udaljenog od Reykjavíka. Sve svoje lijepe i složene radove izrađuje ručno putem raznih medija.

   

  “Iako sebe obično opisujem kao vezilju, moj rad uključuje i druge medije - poput metalurgije, srebra, izrade maski, ilustracija i digitalnog dizajna. U posljednjih 12 godina poznat sam i po čestoj suradnji s Björk kao koautor u njenom vizualnom stvaranju, ali posljednjih godina surađivao sam i s drugim institucijama kao što su V&A muzej, Iris Van Herpen, Tilda Swinton, Gucci, Tim Walker i Kraljevska škola ručnog rada."

   

   

  U kreiranju umjetničkih djela za BIOEFFECT poklon setove, Jamesa je inspirirao posjet našem stakleniku u kojem uzgajamo biljke ječma. Zamršen uzorak, inspiriran jedinstvenošću ječmenog klasa i EGF proteina dolazi od BIOEFFECT-ovog vizuala, zelenih pruga.

   

  “Bio sam nevjerojatno inspiriran dubinom znanosti koja stoji iza BIOEFFECT -a i bilo je nevjerojatno svjedočiti cijelom čarobnom procesu koji uključuje biljku ječma. Nakon tog posjeta želio sam da moj dizajn na neki način odražava sve ove aspekte: stvoriti nešto izvanzemaljsko, s korijenima u znanosti koje utjelovljuje oboje, tako biljku ječma kao i logotip, kako mikro tako i makroskopski.

   

  Počeo sam istraživanjem ​​ EGF proteina i odmah me privukla njegova fizikalna mikroskopska struktura. Podsjećalo me na trake i konce. Budući da sam tekstilni umjetnik, ovo mi je očito bilo jako privlačno. Velik dio mog rada fokusiran je na proces preoblikovanja i pokušava uhvatiti trenutak preobrazbe. Stoga sam želio da ti proteini izrastu iz logotipa te se na vrhovima pretvore u srebrni ječam. Kad sam ovo nacrtao, počeo sam testirati dizajn s izvezenim zelenim koncima - i ručno dodavao metalno srebrne detalje sve do pojave konačnog oblika."

   

   

  James je prvi put došao na Island 2009. godine zbog svog rada s islandskom pjevačicom Björk i postupno ovdje provodio sve više vremena. “S vremenom sam se počeo osjećati kao kod kuće pa sam se preselio za stalno i od tada je to moj dom i radno mjesto. Život u islandskoj prirodi pruža mi toliko radosti i mira i smatram da više nikada neću živjeti nigdje drugdje."

   

  Kako sam priznaje, James je oduvijek bio loš u održavanju dobrog režima njege kože, no to se uvelike popravilo kada se preselio na Island. “Svaki dan počeo sam ići na bazen i u tu rutinu uključio sam njegu kože. Obično preferiram proizvode koji su jednostavni i čisti, sa što manje sastojaka, pa volim koristiti BIOEFFECT uz druge vrlo čiste i organske baze kao što su ružina vodica i ulje sjemenki šipka. EGF serum je apsolutno nenadmašan klasik, a u zadnje vrijeme obožavam i EGF Essence. Varljivo je briljantan, koristim ga kao tonik nakon čišćenja koji stvara tako lijepu mekanu bazu za nanošenje drugih seruma ili hidratantnih krema.

   

  Pogledajte ograničeno izdanje blagdanskih poklon setova s ​​umjetničkom kreacijom Jamesa Merryja.

   

  Kolačići za analizu
  Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
  Kolačići za društvene mreže
  Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
  Kolačići za komunikaciju na web mjestu
  Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
  Oglašavanje kolačića
  Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
  Što su kolačići?
  Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima