Upoznajte naše poklon setove

  16.10.2022 13:01

  Za ovogodišnje blagdanske setove, BIOEFFECT je naručio islandsku umjetnicu Kristjanu S. Williams da izradi jedinstveno umjetničko djelo koje prekrasno zamata svaku od luksuznih poklon kutija za 2022. godinu.

  Krstjanina jedinstvena estetika, koja je i mitska i moderna, dovela je do prijašnjih suradnji s brendovima baštine kao što su Harrods, Fortnum & Mason i Victoria & Albert Museum, ali to je njezin osobni afinitet i povezanost s Islandom, i svim njegovim snažnim i uspješnim flore i faune, što ovo partnerstvo čini tako posebnim i poželjnim.
  Kristjana se oslonila na vlastitu biblioteku islandskih iskustava, ikona i simbola kako bi stvorila vizualno složeno i razigrano umjetničko djelo koje upečatljivo i organski sjedi unutar legendarnih zelenih i bijelih BIOEFFECT pruga.


  Dizajn, kreiran isključivo za BIOEFFECT blagdanske darovne setove, spaja ćudljivu prirodu umjetnika s čistom, zelenom i čistom filozofijom brenda. Izrađene od vrhunskog FSC (Forest Stewardship Council) certificiranog papirnog pakiranja koje se može u potpunosti reciklirati, kutije su idealne za maštovitu ponovnu upotrebu ili prenamjenu, posebno prilagođene umjetniku ili kreativcu na vašem popisu za kupnju.


  Poklon setovi imaju tri različite mogućnosti kombiniranja. Prvi na redu je Skin Saviors set za njegu kože, favorit iz prošle godine koji uključuje EGF serum, EGF Essence i hidratantnu masku. Drugi je Firming Favorites set za njegu kože, impresivna kombinacija koja će dati stvarne, trajne rezultate i uključuje EGF serum, serum za oči i masku za osjetljivo područje oko očiju.Treći u nizu, namijenjen mlađim korisnicima, je Hydration Heroes set za njegu kože koji sadrži hidratantnu kremu i EGF serum.

  Kolačići za analizu
  Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
  Kolačići za društvene mreže
  Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
  Kolačići za komunikaciju na web mjestu
  Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
  Oglašavanje kolačića
  Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
  Što su kolačići?
  Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima